Zenica

FOTO: Podjela svjedodžbi i nagrada maturantima osnovne škole KŠC-a „Sveti Pavao“ Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U srijedu, 14. juna 2023. godine u amfiteatru Katoličkog školskog centra u Zenici upriličen je svečani ispraćaj XI. generacije maturanata Osnovne škole.

Promociji su nazočili mali maturanti, njihovi roditelji/ staratelji, nastavnici, razrednice, ravnatelj Centra, direktorica osnovne škole i pedagoginja.

Ovom prigodom najuspješnijim učenicima uručene su nagrade kao i nagrade učenik s posebnim priznanjem Kenanu Bjeliću, odjel IX a i učenica generacije Anji Popović, odjel IX b.

Program je uljepšan prigodnim glazbenim točkama te jednom plesnom točkom, učenika devetih razreda.

Svim našim maturantima želimo mnogo uspjeha u daljnjem školovanju te daljnjim životnim izazovima. „Razvijajte se u duhu ljubavi i plemenitosti, cijenite sve ljude i zračite dobrom voljom“, poruka je njihovih razrednica.

Učenica generacije Anja Popović, održala je prigodni govor, koji donosimo u cijelosti:

Poštovani ravnatelju, cijenjena direktorice, nastavnice i nastavnici, dragi roditelji i kolege maturanti, Velika čast mi je večeras stati pred sve vas i govoriti u ime svoje generacije. Danas se okupljamo ovdje kako bismo proslavili naša zajednička postignuća, ne samo kao pojedinci, već kao tim koji je rastao i učio zajedno kroz sve ove godine.

Zahvalna sam svima koji su mi za vrijeme mog devetogodišnjeg školovanja bili podrška, ali jedno posebno hvala upravo ide onima koji su me naučili da je obitelj nešto mnogo više od njezine definicije.

Hvala mom neponovljivom razredu IX b i našem učitelju Ivanu Mioču koji je u nama poticao istrajno zajedništvo, naučio nas što znači prijateljstvo i da uvijek budemo tu jedni za druge.

Hvala našoj razrednici Ingi Vasić koja je bila osoba na koju smo se mogli osloniti u svakom trenutku i sa kojom smo naučili mnogo važnih životnih lekcija.

Hvala ravnatelju i direktorici što se brinu o našoj školi i drže sve pod kontrolom. Bez vaše vizije i upravljanja, naša škola ne bi bila mjesto koje s ponosom nazivamo domom.

Hvala nastavnicima koji su svaki dan stajali pred nas i trudili se da nam prenesu dio svoga znanja, iako ih nismo uvijek slušali, sigurna sam da još uvijekpamtimo mnoge njihove riječi.

Hvala našoj pedagoginji koja nas je prije svega osvijestila o svijetu u kojem živimo i probudila kreativnost u nama.

Ponosna sam na sve nas koji smo završili osnovnu školu, nakon koje smo spremni hrabro suočiti se sa novim životnim izazovima. Večeras nije rastanak za sve, ali se ja is nadam da će naša prijateljstva ustrajati i nakon ovog dana. Sve vas pozivam da i dalje budemo podrška jedni drugima i da nastavimo graditi ovu školu kao mjesto izvanrednih mogućnosti.

Hvala vam i želim vam svima sreću, uspjeh i mnogo ljubavi u budućnosti.

KŠC Sveti Pavao Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno