Nogomet

FOTO: Počela prodaja ulaznica za utakmice BiH protiv Armenije u Sarajevu i Grčke u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Počela prodaja ulaznica za utakmice BiH protiv Armenije u Sarajevu i Grčke u Zenici – U Zenici je danas, 13.3.2019.godine počela prodaja ulaznica za utakmice BiH protiv Armenije u Sarajevu i Grčke u Zenici.

Naime, u okviru kvalifikacija za EURO 2020, reprezentacija Bosne i Hercegovine će svoju prvu utakmicu odigrati sa reprezentacijom Armenije na stadionu „Grbavica“ u Sarajevu 23.03.2019. godine (subota) u 20,45 sati, a 26.03.2019. godine (utorak) sa reprezentacijom Grčke na stadionu „Bilino polje“ u Zenici sa početkom u 20;45 sati.

Prodaja će se vršiti u skladu sa odgovarajućim standardima FIFA i UEFA. U gradu Zenici prodaja ulaznica vrši se u agenciji CENTROTOURS na Kamenom mostu. U vremenu prolaska pored prodajnog mjesta u Zenici, oko 12 sati, nema velikih redova, niti gužve, što se i vidi na fotosu sa lica mjesta.

Za utakmicu u Sarajevu štampano je 11.500 ulaznica, a prodaja je počela danas, 13. marta. Cijena za sjevernu i istočnu tribinu je 30 KM, dok je za južnu 20 KM.  .

Tri dana kasnije, 26.marta, Zmajevi će u Zenici na stadionu „Bilino polje“ dočekati selekciju Grčke u okviru 2.kola. Cijene ulaznica za utakmicu u Zenici su 40 KM za tribinu zapad, 30 KM za istok, te 20 KM za sjever i jug. Za utakmicu u Zenici biće pušteno u prodaju 10.500 ulaznica.

O svim detaljima u vezi kupovine ulaznica, ponašanju navijača i drugim detaljima objavili smo u prilogu, Link: https://www.zenicablog.com/prodaja-ulaznica-za-utakmice-sa-armenijom-i-grckom/

Tekst i foto

E.Imamović

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno