Rukomet

FOTO: Pobjeda rukometaša Čelika u zeničkoj Areni, poraz ŠR Čelik Junior u Gradačcu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Pobjeda rukometaša Čelika u zeničkoj Areni, poraz ŠR Čelik Junior u Gradačcu- Pobjeda rukometaša Čelika u zeničkoj Areni, poraz ŠR Čelik Junior u Gradačcu-Danas, 27. februara 2021.godine, rukometaši Čelika krenuli su ubjedljivom i zasluženom pobjedom u pohod na Premijer ligu, popularno nazvanu „Operacija Premijer liga BiH“. U utakmici prvog proljetnog kola, odnosno 12.kola Prvenstva u Prvoj rukometnoj ligi Federacije BiH, grupa Sjever, RK Čelik – RK Donji Vakuf 40:26 (18:13).

Utakmica je odigrana u gradskoj Areni „Husejin Smajlović“ u Zenici bez prisustva publike zbog pandemije koronavirusa u cijelom svijetu.

-Drugi zenički ligaš, ŠR Čelik Junior, u istoj ligi gostovao je lideru na tabeli, Gradačcu, poražen je od favorizovanih domaćina sa 33:30 i pružio veliki otpor lideru na tabeli.

E.Imamović

Foto Jasmin Hadžić Blicko

Foto galerija sa današnjeg susreta RK Čelik Zenica i RK Donji Vakuf iz zeničke Arene “Husejin Smajlović”:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno