Ostali sportovi

FOTO: Plesni klub Iskre Zenica među najboljim na International dance openu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Protekle sedmice djevojčice iz plesnog kluba Iskre iz Zenice provele su pet dana na “International dance open” Novalja. Rame uz rame sa još 4600 takmičara iz 100 klubova koji su došli iz 27 država mlade Zeničanke su ostvarile zapažene rezulate i ostavile trag koji će se dugo pamtiti.

Plasmanom u TOP6 pokazale su kako Bosna i Hercegovina i grad Zenica mogu biti ponosni, jer je ovo samo još jedan u nizu sjajnih turnira gdje djevojčice nižu uspjehe.

Djevojčice plesnog kluba Iskre iz Zenice ostvarile su zapažene rezultate:

Lejla Sejdić show dance kids solo plasirala se u top 6 najboljih izvedbi.

Dženeta Fetić hip hop solo junior drugo mjesto.

Ilma Imamović zauzela je četvrto mjesto lyrical solo kids.

Nedžma i Tajra show dance duo treće mjesto .

Merjem Fetić contemporary solo kids treće mjesto

Inela Drapić open solo kids četvrto mjesto.

Džana Handanagić 9. mjesto modern solo kids.

“Na International DANCE Open u Novalji za opremu ovih djevojčica zaslužan je najbolji modni brend Dresscode. Dresscode bosanskohercegovacki modni brend prilagođen domaćem tržištu. Rad s vrhunskim svjetskim modnim brendovima i veliko ulaganje u odabir kvalitetnih materijala omogućava praćenje najnovijih trendova, koji se primjenjuju u kreiranju odjeće, u konačnici, rezultat je privlačna i kvalitetna kolekcija baš kao i trenerke ovih divnih plesača. Zahvaljujemo se od srca što pratite naš rad i podržavate mlade nade
Bosne i Hercegovine , te se radujemo i saradnji u budućnosti. Također se zahvaljujemo i gradu Zenici na podršci i motivaciji naših djevojčica. Veliko hvala ide firmi Prevent koja podržava mlade nade BiH i naše plesače.” istakli su iz plesnog kluba Iskre.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno