Uncategorized

FOTO: Pioniri OKK Čelik drugi na turniru u Vitezu

Jedna zajednička učesnika turnira
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Pioniri OKK Čelik drugi na turniru u Vitezu – Pioniri OKK Čelik u subotu 27.maja 2017.godine učestvovali su na jednodnevnom turniru u Vitezu pod nazivom „Mi veliki košarkaši“. Osvojili su drugo mjesto, nakon što su poraženi u finalu od dobojske ekipe KK „Findo“ sa 29:35.

Do finala  pioniri Čelika savladali su KK Vitez sa 89:11 i ŠK Prvi koš sa 41:11. Čelikov igrač Džan Halilović ponio je epitet prvog strijelca turnira sa prosjekom od 21 poen po utakmici. Također, Džan je izabran i u najbolju petorku turnira.

Iz OKK “Čelik” se zahvaljuju organizatorima turnira ŠK “Prvi koš”, kao i gospodinu Igoru Bošnjaku, na odlično organizovanom turniru.

-Čelikovi pioniri su na smotri od oko 100 dječaka, mladih košarkaša, budućih talenata i dragulja naše države, odigralli odlične utakmice, stekli nova poznanstva, a osvojeni pehar krasit će naše klupske prostorije. Još jednom hvala i sportski pozdrav za sve učesnike današnjeg druženja-, kažu iz OKK Čelik.

Turnir je  organizovala škola košarke “Prvi koš” Vitez, a utakmice su igrane u GSD Vitez uz učešće oko 100-tinjak dječaka iz Zenice, Novog Travnika, Doboja, Jajca i Viteza.

E.Imamović / Foto galerija OKK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno