Nesreće

FOTO: Peugeot koji je danas završio u Bosni, izvučen na “suho”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pola sata nakon podneva, dogfodila se saobraćajna nesreća, prilikom koje je putnički automobil “Peugeot 206” završio u koritu rijeke Bosne, nedaleko od Drvenog mosta, potvrđeno je u policiji. Na Odmutu, na Bulevaru Ezhera Eze Arnautovića vozač M.I. je izgubio kontrolu nad svojim “pežoom”, u kojem se nalazio sam, te je vozilo završilo u koritu rijeke Bosne.

Ubrzo su, po dojavi građana, stigli vatrogasci i hitna pomoć, koja je vozača prebacila u Kantonalnu bolnicu Zenica radi ukazivanja pomoći. Rečeno nam je da vozač nema povrede koje bi mu direktno ugrožavale život.. Pogledajte fotografije prijatelja Zenicabloga Jasmina Mujanovića Jaleta, sa lica mjesta.

U poslijepodnevnim satima radnici šlep-službe su izvukli automobil “na suho”, donosimo vam i te fotografije, da vidite razmjere oštećenja vozila. Hvala Assistance servisu Zilić na ustupljenim fotografijama.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno