Zenica

FOTO: Petu noć Zenica Summer Festa publiku zabavljali Antonija Čerkez i Hakala

default
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Festivalski trg Zenica Summer Festa iz dana u dan biva sve puniji. Festival je poseban po tome što nudi muziku za svačiji ukus i sve generacije. U skladu s tim, petu noć Zenica Summer Festa publiku su zabavili Zeničanin poznat ljubiteljima narodne muzike i mlada djevojka koja svoju muzičku karijeru gradi energičnim nastupima – Nihad Fetić Hakala i Antonija Čerkez

“Pjesma “Zenica” posvećena je mom gradu, mojoj Zenici i drago mi je što se ta pjesma pjeva gdje god dođem. Sretan sam što sam je u svojoj karijeri otpjevao i što je ona poklon mom gradu”, rekao nam je Hakala.

Zeničani su horski pjevali stihove pjesama “Ajla”, “Bekrija”, “Sanjanka” i još mnogih drugih tokom višesatne svirke popularnog pjevača.

Nakon Hakale, na scenu je stupila talentovana Antonija Čerkez koja je prvi put nastupala u Zenici.

“Najvažnije mi je da publika uzvrati pozitivnu energiju koju im pružam i da me prihvate kao izvođača, a Zenica je to večeras definitivno i uradila. Najradije bih da sam mogla sići u publiku i zajedno sa njima mogla plesati i pjevati, ali nadam se da sam tu želju za druženjem i zabavom mogla i sa bine njima prenijeti”, rekla nam je Čerkez koja nam je, također, otkrila da priprema novu pjesmu.

Antonija je simpatije publike pokupila preko covera pjesama koje objavljuje na svojim društvenim mrežama, ali je dodatnu popularnost stekla takmičenjem u najvećem i najpoznatijem muzičkom show programu “Zvezde Granda”. Publika Antoniju poznaje kao vedru, nasmijanu i energičnu djevojku, a Zenička publika joj je tu istu energiju uzvratila tokom višesatne svirke na Trgu Alije Izetbegovića.

Pred nama je još 5 festivalskih dana u kojima ćemo moći uživati u koncertima regionalnih zvijezda poput Nikole Rokvića, Peđe Jovanovića, Deniala Ahmetovića, Jelene Rozge i još mnogih drugih.

Uvjerite se i vi u nevjerovatnu atmosferu koju pruža Zenica Summer Fest i postanite dio najljepše ljetne priče iz srca Zenice.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno