Zenica

FOTO: Petnaesti rođendan Centra za mlade INPUT

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Centar za mlade INPUT je 03.03.2023. godine obilježio punih petnaest godina djelovanja i rada.

Članovi i volonteri Centra za mlade INPUT su priredili prigodan program, uz puštanje balona na kojima su bile ispisane poruke želja mladih, do prezentacije aktivnosti i projekata koji su realizovani u proteklih 15 godina za djecu i mlade.

U sklopu ovoga je prezentiran i portal mladizdk.com koji je namjenjen mladima za razmjenu informacija, umrežavanje, bazu nevladinih organizacija kao i za bazu i prezentaciju komisija za mlade na području Zeničko-dobojskog kantona.

Održana je i panel diskusija na temu “Uloga mladih u Gradu Zenici i ZDK” gosti i učesnici su bili Jasmina Osmančević predsjednica komisije za mlade ZDK, Kenan Alispahić, predsjednik Komisije za pitanja mladih Grada Zenice sa članovima komisije.
Prisutni mladi su imali priliku da se upoznaju sa članovima pomenutih komisija, da čuju i porazgovaraju sa njima o problematici mladih u Gradu Zenici i ZDK.

Centar za mlade INPUT nastavlja sa svojim društveno korisnim radom i poticanjem mladih ka aktivizmu, volonterizmu, edukacijama i kreiranju boljeg ambijenta za mlade.
Pratiti i podržati rad mladih ljudi možete putem web stranice www.inputcentar.comfacebook.com/CentarINPUTinstagram.com/centar_za_mlade_input


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno