Zenica

FOTO: “PERO” proslavilo 21. godinu uspješnog poslovanja sa kupcima i prijateljima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: “PERO” proslavilo 21. godinu uspješnog poslovanja sa kupcima i prijateljima – PERO ZENICA VESELOM GODIŠNJOM ZABAVOM ZA KUPCE I PRIJETELJE PROSLAVILO 21 GODINU USPJEŠNOG RADA

Tamo je jučer trebalo biti!

Veselom godišnjom zabavom „Za kupce i prijatelje“ u četvrtak, 30.11.2017. godine kompanija „PERO“ Zenica d.o.o. je proslavila 21 godinu uspješnog rada. Menadžment kompanije ugostio je brojne poslovne suradnike i prijatelje firme. U tome su im svesrdno pomagali ljubazno osoblje restorana „TRUBADUR“ i fenomenalni bend „No Ordinary Balkan Sound“ iz Sarajeva sa maestralnom violinisticom Lejlom Piljević.

Vlasnik i direktor firme, Mladen Perić poručio je da su PERO i njegovi Partneri dobar primjer i živi dokaz da se u Bosni i Hercegovini može biti uspješan u poslu i dobro živjeti. Zahvalio se PARTNERIMA I SVOJIM UPOSLENICIMA na suradnji i SVOJOJ PORODICI I SVOJIM PRIJATELJIMA na potpori u, za PERO rekordnoj 2017. godini i pozvao sve da se zajedno bore za još bolju i uspješniju poslovnu 2018. godinu.

„Nikad bolja zabava i fešta“ poručili su svi učesnici jučerašnje proslave, a iz PERO-a obećavaju: „Naredna će biti još bolja!“.

Dio vesele atmosfere prenosimo na fotografijama u nastavkuStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno