Biznis

FOTO: Pero – najuspješnija godina u poslovanju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Pero – najuspješnija godina u poslovanju – PERO Zenica d.o.o. privatno poduzeće osnovano 1996 godine u Zenici, večaras je u hotelu Zenica pred mnogobrojnim prijateljima, poslovnim partnerima i svojim zaposlenicima uz proslavu zaključilo uspješno poslovanje u protekloj godini. Ove godine proslavljaju svojih 19 godina uspješnog rada i postojanja na bh. tržištu.

O uspjehu kompanije PERO za Akta.ba, Mladen Perić direktor kompanije kazao je kako je ova godina za PERO bilo jako uspješna što se tiče poslovanja, možda i najuspješnija do sada. Svakodnevno se uvode novi trendovi u poslovanje, povećava se broj zaposlenika, prije svega mladih i obrazovanih kadrova koji su svakako jedan od faktora uspjeha i uspješnog poslovanja ove kompanije.

“Sretan sam jer mislim da se stvari u privredi i u društvu kreću u boljem smijeru i da će u narednom periodu taj trend svijetlih primjera napretka da se nastavi. Svjesni smo da sve više mladih obrazovanih kadrova odlazi iz naše zemlje i mi kao kompanija nastojimo da ih na neki način zadržimo i da im stvorimo dobre uslove i bolji ambijent vrijedan življenja u našoj zemlji” , kazao je Perić.

Večerašnja proslava je bila i prilika za druženje, sumiranje iskustava i stvaranje novih poslovnih kontakata. PERO kompanija je sve prisutne i ovaj put obradovala pečenim ćurkama, tradicionalnim jelom na njihovim proslavama. Vjeruje se da je ćurka simbol uspjeha, blagostanja i da donosi sreću, a da je to istina kompanija PERO to sigurno može da potvrdi.

Kao i do sada kompanija će nastojati tržištu pružiti dobre i kvalitetne proizvode iz svoje osnovne djelatnost, promet građevinskim materijalima. U devetnaest godina postojanja uspjela je otvoriti pet prodajnih prostora koji se nalaze u Zenici, Jajcu, Varešu, Maglaju i Vlašiću a za sljedeću godinu u planu su dva nova projekta koja će biti drugačija od svega onog što je PERO do sada radilo, kazao je Perić.

(Akta)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno