Ostali sportovi

Foto: Penjački Scorpio vikend na Smetovima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Izuzetna radna atmosfera i brojne aktivnosti završnog vikenda škole alpinizma rezultirali su ovako obimnim foto-albumom. Učinkovit prvi dan u penjalištu Kamenolom, te večernje predavanje i druženje uz logorsku vatru u centru SCORPIO na Smetovima bili su najbolja uvertira za drugi dan vikenda planiran na novoj rekonstruisanoj umjetnoj stijeni centra.

Penjači su program škole realizovali uz podršku brojnih gostiju, prijatelja i roditelja, a posebno je pozdravljeno gostovanje tima firme SINGING ROCK, koji su opremili i promotivni štand, te nagradili najuspješnije. Škola će takođe ostati upamćena i po dodjeli dva zvanja ALPINIST kojeg su, od ovog vikenda, više nego zasluženo ponijeli Besim Muminović i Mahir Mešić, zasigurno jedni od naših najaktivnijih i najuspješnijih mladih alpinista, što su dokazali i izuzetno kvalitetnim asistiranjem na školi. Nakon ovog vikend izvještaja, slijedi detaljan zbirni izvještaj kompletne škole.

Izuzetna radna atmosfera i brojne aktivnosti završnog vikenda škole alpinizma rezultirali su ovako obimnim foto-albumom….

Posted by Extreme Sports Club Scorpio on 5. oktobar 2015



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno