Zenica

FOTO: Pedesetak kolegica iz AM Prijedor u posjeti ArcelorMittalu Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas nam je bilo zadovoljstvo ugostiti oko 50 kolegica iz različitih departmenata ArcelorMittala Prijedor, koje su imale priliku da se upoznaju s načinom poslovanja ArcelorMittala Zenica i druže sa kolegicama iz departmenata sa kojima svakodnevno komuniciraju.

Osim ključnih informacija o radu kompanije, kolegice su imale priliku posjetiti krug naše fabrike i vidjeti dio proizvodnog procesa čeličnih proizvoda. Ovo je bilo iskustvo koje je osnažilo našu povezanost i razumijevanje značaja naše saradnje.

ArcelorMittal Prijedor je rudnik željezne rude koji se nalazi na sjeverozapadu Bosne i Hercegovine koji cjelokupnu proizvodnju isporučuje ArcelorMittal Zenica. S obzirom da je u našoj fabrici integralna proizvodnja čelika, korištenjem željezne rude, uglavnom koristimo željeznu rudu iz Prijedora i na taj način osiguravamo više od 800 radnih mjesta u tamošnjem rudniku.

Više o ArcelorMittal Prijedor: http://prijedor.arcelormittal.com/

ArcelorMittal ZenicaStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno