Zabava

Foto: Partija remija i Finale Snježne kraljice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: Partija remija i Finale Snježne kraljice – U okviru trinaeste noći manifestacije SNJEŽNA KRALJICA 2015.ZENICA by brend braća Petrović, u Cabaret clubu je izvedena komedija “PARTIJA REMIJA”, u izvedbi Fakete Salihbegović – Avdagić i Mugdima Avdagića.

Koliko su sebe ovo dvoje sjajnih glumaca u predstavi dali, pogledajte u galeriji, a interes Zeničana za predstavu i sami dojmovi sa predstave “natjerali” su braću Petrović da odmah pregovaraju o repriznoj izvedbi ove predstave u Cabaret Clubu.

Ovo je bila i posljednja predstava u ovogodišnjoj Snježnoj kraljici. Nažalost, Muhamed Bahonjić-Bah je iz opravdanih razloga morao otkazati dogovoreno veče poezije sa Zaninom Berbićem, ali Zeničani neće biti uskraćeni – dogovoreno je da se ovo veče u Cabaret Clubu održi već u januaru.

Manifestacija se zatvara podjela paketića za djecu sa posebnim potrebama, članovima udruženja ZVIJEZDA Zenica, te prigodnim programom, predstavom u izvedbi Miroljuba Mijatovića i Anđele Ilić, dok će veliki prijatelj Cabaret cluba, Zlatan Alispahić-Zlaja napraviti mini koncert za male “Zvijezde”, članove udruženja.

– Želimo izraziti veliku zahvalnost ministarstvu za rad, socijalnu politiku i izbjeglice vlade ZDK kantona, ministru Nurđehanu Šahinoviću, te kompaniji BINGO, koji su pokrovitelji ovogodišnjeg programa, kazali su nam Andrija i Ivan Petrović.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno