Zenica

FOTO: Ozvaničena poslovna saradnja između NK Čelik i kompanije „BISS TOURS“ iz Zenice

FOTO: Ozvaničena poslovna saradnja između NK Čelik i kompanije „BISS TOURS“ iz Zenice – Danas, 26.7.2019.godine, u prostorijama NK Čelik ozvaničena je poslovna saradnja između NK Čelik i renomirane prevozničke kompanije „BISS TOURS“ iz Zenice.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su Ismet Đugum, ispred NK Čelik, te predstavnici firme „Babić Biss Rours“, direktor Samir Hamzić, zaposlenica firme Aldijana Salić i jedan od braće Babić.

Direktor Hamzić ističe da je njihova kompanija svima vama poznata kao kompanija koja podržava sport i humanitarni rad.

-Ovo je jedna društveno-odgovorna kompanija i ovim ćemo danas ozvaničiti nastavak dugogodišnje saradnje sa NK Čelik, kazao je Hamzić.

Istaknuta je dugogodišnja veoma uspješna saradnja između navjedenih subjekata, koja je današnjim produženjem ugovora samo nastavljena za dobrobit zeničkog sporta.

Direktor Čelika, Đugum, zahvalio je firmi „Biss Tours“ za dugogodišnje sponzorstvo Čelika i kada je bilo najteže.

-NK Čelik nikada nije bio ostavljen od ove kompanije. Ovo je danas samo nastavak dobre saradnje između Čelika i Biss Toursa. Ova kompanija se pokazala kao dobar sponzor i uvijek su nam izlazili u susret -, zaključio je Đugum.

Tekst i foto

E.Imamović

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem