Biznis

FOTO: Otvoren Salon za uređenje doma PERO u Varešu

FOTO: Otvoren Salon za uređenje doma PERO u Varešu – U sklopu prodajnog centra „PERO“ Zenica d.o.o. u Varešu, u petak 03. novembra 2017. godine svečano je otvoren i Salon za uređenje doma. Salon je otvoren u povodu 12. godišnjice uspješnog rada vareškog prodajnog centra.

Prateći najnovije trendove uređenja enterijera direktor preduzeća „PERO“ Zenica d.o.o. Mladen Perić želio je prvenstveno građanima općine Vareš ponuditi mjesto na kom mogu izabrati sve potrebno za uređenje doma, od različitih podnih obloga, ulaznih i unutarnjih vrata, veliki izbor keramičkih pločica, sanitarija i cjelokupne opreme za kupatila, rasvjete i tepiha poznatih domaćih i inozemnih brendova.

Sa sigurnošću možemo reći da ponuda Salona spaja savremene i klasične stilove i oblike, a velika pozornost stavljena je i na dekorativne predmete koji odišu profinjenošću.

Svakako vrijedi istaknuti da će svi kupci koji požele preurediti vlastiti dom dobiti besplatan savjet arhitektice Majde Redžepagić, uz urađen 3D prikaz prostorije koju žele obnoviti.

U povodu otvaranja Salona upriličen je obilazak i razgledanje kompletne ponude, a bili su prisutni poslovni partneri i prijatelji „PERO“ Zenica d.o.o, među kojima su bili općinski načelnik Zdravko Marošević, direktori preduzeća Vareš stan i JKP Vareš, predstavnici obrazovnih institucija, privatni poduzetnici i predstavnici medija.

Direktor „PERO“ Zenica d.o.o. Mladen Perić je istaknuo: “Ove godine smo svašta radili, utopljavali smo, uradili fasadu i od pomoćnih prostorija napravili smo jedan salon u kojem želimo pokazati, istina u skučenim prostorima, sve što želimo uraditi s vašim interijerima. Mislim da je Vareš puno dobio s ovim i pozivam sve građane da dođu i pogledaju što mi to ovdje nudimo. Mislim da će se iznenaditi što je sve stalo u ovako mali prostor. Mi imamo ovdje i našu arhitekticu Majdu iz Vareša koja radi projekcije u 3D izvedbi, znači prvo vam besplatno nacrtamo kupatilo da vidimo kako će izgledati pločice na vašem zidu, jer nije dovoljan samo odabir, važno je vidjeti i kao će to izgledati u prostoru, kako će izgledati vaše sanitarije u prostoru. Stvarno se možemo pobrinuti za vaše interijere. Zima je vrijeme kad trebamo planirati i računati, sad dođite kod nas ako ćete nešto raditi na proljeće, jer treba vremena i treba razmisliti. Uređenje prostora se ne radi svaki dan.”

Druženje i zabava povodom 12. godišnjice nastavljeno je na vareškom Mrijestilištu. Bila je to idealna prilika da se, u veseloj i opuštajućoj atmosferi, razmijene iskustva i dogovore novi poslovni koraci.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem