Zenica

FOTO: OŠ “Miroslav Krleža” 117. rođendan

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: OŠ “Miroslav Krleža” 117. rođendan – Pjesmom, plesom i veseljem OŠ “Miroslav Krleža” obilježila je 117. rođendan na treći dan proljeća. Svečanosti su prisustvovali roditelji, nastavnici i brojni gosti. Priredbu je otvorio hor škole, a onda su učenici muzičkim performansima, recitacijama i glumom oduševili prisutne i dokazali da je ova škola izvor mašte, kreativnosti i talenta i da učenici  osjećaju ljubav prema svojoj školi.

Mlađim učesnicima je ovo bio pravi doživljaj. Razdragano su mahali ručicama i tražili svoje najdraže u publici. Prisutnima se obratio i direktor škole Murat Spahić koji je rekao da je učenje put prema uspjehu i boljem životu i da nastavnici žele stvoriti dobre ljude kako bi sutra bili “veći” od njih samih. Uslijedila je dodjela zahvalnica i diploma najzaslužnijim učenicima, poslovnim partnerima i prijateljima škole. Specijalno za ovaj dan urađen je i enterijer školske sale pa je sve odisalo prazničnom atmosferom.

Dio te atmosfere pogledajte na fotografijama. Zaista su svi uživali.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno