Info

FOTO: Organizacija porodica šehida i poginulih boraca ,,Zlatni ljiljan” Zenica na Koti 715

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Organizacija porodica šehida i poginulih boraca ,,Zlatni ljiljan” Zenica na Koti 715- Jučer je obilježena godišnjica Kote 715 Zavidovići.

Organizacija porodica šehida i poginulih boraca ,,Zlatni ljiljan” Grada Zenica u svom godišnjem planu i programu za projekte ima obilježavanje Kote 715 gdje je poginuo veliki broj boraca iz Zenice.

Uradili smo projekat prema Ministarstvu za boračka pitanja ZDK, kako bi dobili sredstva za obilježavanje ovako značajnog datuma. Obzirom da su odobrena sredstva uzeli smo jedan autobus za prevoz,obezbjedili doručak i vodu za polaznike.

Pored porodica šehida i poginulih boraca kao posjetioci su bili i članovi drugih boračkih kategorija. Prvo smo položili cvijeće na Centralnom spomen obilježju u Zavidovićima.

Potom obilazak na Kotu 715.

Dočekali su nas domaćinski kao i uvijek. Upriličili su sadržajan i prigodan program, te smo imali  polaganje cvijeća na Spomen obilježju.

Zahvaljujemo se Ministru za boračka pitanja za podršku realizacije ovog značajnog projekta.

Predsjednica OPŠ I PB,,Zlatni ljiljan” Grada Zenica, Nihada Husejnagić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno