Info

FOTO: Organizacija porodica šehida Grada Zenica posjetila Srebrenicu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 11.07.2022 godine Organizacija porodica šehida Grada-Zenica posjetila je Srebrenicu. Uzeli smo autobus Zeni-tours sa 58 mjesta. Velika je zainteresovanost članstva bila.

Imali smo pripadnike organizacija RVI, JOB, DB. Ostalo je članstvo porodica šehida I poginulih boraca. Obavijestili smo MUP-ZDK o našem odlasku u Srebrenicu. Ujutro smo pregledani od strane MUP-a autobus i putnici.

Također smo imali u autobusu pratnju uposlenika MUP-a ZDK. Put je protekao dostojanstveno mada smo bili popunjeni do posljednjeg mjesta. Bilo je dosta osoba koji su prvi put posjetili Srebrenicu što nam je i cilj.

Da se svi sretnu I vide strašna stradanja 92′-95′ u Srebrenici. Projekat je u cjelosti finansiran od strane Ministarstva za boračka pitanja ZDK. Ovim putem se zahvaljujemo ministru Fahrudinu Čolakoviću na odobrenim sredstvima za KOTU 715 Zavidovići I put Srebrenice 11.07.2022. godine.

predsjednica OPŠiPB Nihada Husejnagić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno