Nogomet

FOTO: Okupili se bh juniori

FOTO: Okupili se bh juniori – „U-19“ reprezentativci Bosne i Hercegovine su se okupili juče u Trening centru NS/FS BiH u Zenici gdje će odigrati dvije prijateljske utakmice sa vršnjacima iz Makedonije.

Trener asistent u juniorskoj selekciji, Ahmet Kečalović je prije današnjeg treninga izjavio:

„U sklopu priprema za kvalifikacioni turnir odigraćemo dvije prijateljske utakmice sa Makedonijom. Ovo je nadarena generacija koja nam ulijeva povjerenje da možemo napraviti dobar rezultat. To su momci koji su nastupili na Evropskom prvenstvu za kadete , pokazuju i sada kvalitet i nadamo se da možemo doći do uspjeha u ovim kvalifikacijama. Dvomeč sa Makedonijom će nam poslužiti da se ekipa što bolje uigra do zvaničnih utakmica.“

Prvi meč sa Makedonijom na programu je sutra u 15:00 sati u Trening kampu, a drugi 19. oktobra takođe u 15:00.

Naša reprezentacija će od 8. do 14. novembra biti domaćin kvalifikacionog turnira za EP (grupa 11), a za protivnike će imati selekcije Andore, Francuske i Gruzije. Turnir će biti održan u Etno selu Stanišići i u Ugljeviku.

nfsbih.ba

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem