Ostali sportovi

FOTO: Održano polaganje i trening na otvorenom za članove KK REI Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Održano polaganje i trening na otvorenom za članove KK REI Zenica- Dana 09.05.2021. godine održano je polaganje ispita za zvanja u organizaciji karate kluba REI Zenica.

Prije samog polaganja ispita održan je trening za perspektivne članove kluba, s obzirom da je naš klub gost iduću nedjelju na turniru u Zenici u organizaciji kluba Gard.

Trening su vodili treneri našeg kluba, te smo prešli kate i borbene kombinacije, kako bi što spremniji bili za turnir koji nam slijedi. Na polaganju je bilo pristuno 36 kandidata za viša zvanja od žutog do ljubicastog pojasa. Kandidati su demonstrirali znanje u tehnici, katama i borbama,te su uspješno položili nova zvanja na čemu im čestitamo.

Komisija u sastavu:
Predsjednik komisije
Sensei Džulić Eldin crni pojas 5.DAN
Članovi komisije
Sensei Denis Brdarevic 5.DAN
Odobašić Mirnes crni pojas 1.DAN
Našem klubu slijedi turnir 16.5.u Zenici i karate seminar u Mostaru 30.5.2021.god.
Također naš klub vrši upis novi članova u sve sekcije kluba. Sve dodatne informacije na fb stranici Karate klub REI Zenica ili na viber broj 062 374 999
Upis BESPLATAN!


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno