Zenica

FOTO: Održana Skupština GSS Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Jučer je održana redovna izvještajna i vanredna izborna skupština Gorske službe spašavanja stanica Zenica. U atmosferi ograničenog prisustva u zatvorenom prostoru zbog pandemije koronavirusa, dio članova je učestvovao u radu putem video-linka.

Konstruktivnost je i ovog puta bila naša odlika. Veoma ekspeditivno smo usvojili nekoliko akata uključujući Izvještaj o radu za 2019. godinu, kojeg je prezentovao predsjednik Udruženja, Osman Podić i Finansijski izvještaj za 2019. godinu, kojeg je prezentovala Alma Okanović.

Donijeli smo i odluku o potvrđivanju imenovanja Šefika Mujezinovića za načelnika Stanice. Također, zbog preuzimanja nove dužnosti, ostalo je upražnjeno Mujezinovićevo mjesto u Sudu časti, pa je na upražnjeno mjesto izabran Haris Adilović. Za glasnogovornika Stanice ka FGSS izabrana je Šemsa Gačić, a za glasnogovornika Stanice za javnost Afan Abazović.

Vaš GSS tim



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno