Zenica

FOTO: Održana 12. Izložba eksponata kolekcionara i ljubitelja starina u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Održana 12. Izložba eksponata kolekcionara i ljubitelja starina u Zenici – U velikoj sali Hrvatskog doma Kralj Tomislav u Zenici održana je 12. Izložba kolecionara i ljubitelja starina. Na izložbu je došlo 14 izlagača i to iz Travnika, Novog Travnika, Busovače, Sarajeva, Zenice…, a bili su najavljeni izlagači i iz Banja Luke, Prijedora, Sanskog Mosta, Mostara.

Odziv je nešto skromniji nego prošle godine, kaže nam Igor Mihaljević, organizator Izložbe i ističe:

– Zenički izlagači ovu manifestaciju organizuju godinama, s ciljem da javnosti predstave zanimljive i vrijedne predmete iz prošlosti i susretnu se sa svojim starim prijateljima, kolekcionarima iz cijele BiH.

I ove godine izloženi predmeti iz Numizmatike, Filatelije, satovi, stare knjige, razglednice, značke, gramofonske ploče i ostali interesanntni predmeti iz oblasti kolekcionarstva. Sponzor Izložbe bio HKD „Napredak“ Zenica, a ulaz na Izložbu besplatan.

Pogledajte fotografije koje su nam priredili Ekrem Imamović i Haris Džonlić.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno