Zenica

FOTO: Održan tradicionalni Božićni koncert u KŠC-u „Sv. Pavao“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Katoličkom školskom centru „Sv. Pavao“ u Zenici u večernjim satima, 19. decembra održan je tradicionalni „Božićni koncert“ koji je okupio mnoštvo posjetitelja.

U prepunom amfiteatru škole priređen je prigodni program koji je trajao sat i po. Započeo je unošenjem betlehemskog svjetla kojega su donijeli članovi Saveza izviđača Zenice te je nastavljen nastupom školskih mažoretkinja, mlađe ritmičke sekcije te zbora učenika od drugog do četvrtog razreda Osnovne škole.

Uslijedio je pozdravni govor i čestitka ravnatelja zeničkog KŠC-a vlč. Vlatka Rosića koji je, među ostalim, poručio: „Poruka Božića, jest poruka ohrabrenja i nade u svjetliju budućnost. Isus nas svojim rođenjem podsjeća tko smo, što smo i komu pripadamo. Mi smo ljudi, stvoreni na sliku Božju – Božja smo djeca i njemu pripadamo. Novorođeni Isus nas poziva da u sebi ponovno otkrijemo da smo Božja djeca i da neprestano pobjeđujemo tamu.“ Isto tako svim kršćanima, a osobito djelatnicima i učenicima, čestitao je nadolazeći Božić, a svim ljudima dobre volje poželio je sretnu Novu godinu.

Nakon toga publika je mogla uživati u izvedbama nekih od najljepših božićnih pjesama koje su izveli školski zbor i orkestar uz soliste: Noru SarajlićKarmelu UdovčićSnježanu JurićMašu PerićAylin Anam IsakovićJasenka ŠunjićaKenana Bajramovića i Emu Zećo. Kao gosti koncerta nastupili su: band Profetes iz Kiseljaka, VIS Novo nebo iz Zenice, Limena glazba Lašva iz Nove Bile te učenici Srednje muzičke škole Zenica.

Kao i prethodnih godina glavni dirigent bio je profesor Davorin Bošnjaković, a uz njega program su osmislile djelatnice zeničkog KŠC-a: Vesna Jovanović LončarLidija SoloDijana Krišto i Sanja Relota uz podršku tehničke službe.

FOTO: prof. Dragana Poljak



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno