Ostali sportovi

FOTO: Održan seminar za trenere i suce Taekwondo saveza Bosne i Hercegovine

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Taekwondo savez Bosne i Hercegovine održao je redovni godišnji seminar za trenere i suce.  U ime Taekwondo kluba Zenica na trenerskom seminaru bili su treneri Kenan Kulalić i Ishak Skopljak. U uvodnom dijelu prisutnim se obratio član predsjedništva Taekwondo saveza BiH Samir Šarić.

Svoja predavanja su imali Renata Crkvenac na temu sudačka pravila, prof. dr. Safet Kapo koji je zajedno sa trenerom reprezentacije Harisom Husićem prezentovao model planiranja i programiranja uspješnosti u taekwondou. Doc. dr. Danijel Bursać govorio je na tema parataekwondoa, a mr. sci. Edin Krupalija o temi primjene suhe punkcije u sportu. Praktični dio vodio je Viktor Romančuk.

Što se tiče polaganja za crne pojaseve i ove godine jedan od članova komisije bio je predsjednik našeg kluba Emir Skopljak, a ispitu koji su uspješno savladali pristupili su naši članovi Nedim Keleštura koji je položio za  crni pojas 2. Dan i Dženad Hrustić koji je položio za crni pojas ( 1. poom ) te im ovom prilikom čestitamo.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno