Info

FOTO: Održan seminar socijalnih radnika ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Od 23. do 25. septembra u Primoštenu, R. Hrvatskoj održan je devetnaesti stručni seminar socijalnih radnika Zeničko-dobojskog kantona u organizaciji Društva socijalnih radnika Zeničko-dobojskog kantona.

Tema ovog seminara je bila “Smještaj u ustanovu socijalne zaštite i starateljstvo- unificirani pristup centara za socijalni rad i ustanova na prostoru ZDK”.

Svi učesnici su imali priliku da međusobno razmjene svoja iskustva iz prakse kao i prepreke na koje svakodnevno nailaze u praksi kada je u pitanju ova tema.

Seminar je koristio svim sturčnjacima na nivou ZDK kako bi svi imali jedinstven pristup u radu CSR po temama dnevnog reda.

Ovim putem se zahvaljujemo svim učesnicima koji su uzeli učešće na ovom seminaru te na taj način pokazali važnost međusobne saradnje socijalnih radnika.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno