Uncategorized

FOTO: Održan sastanak FORUMA žena MZ Odmut

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Održan sastanak FORUMA žena MZ Odmut – Dana 01.12.2018 održan je FORUM žena u prostorijama MZ Odmut u organizaciji povjerenika Vesne Teskeredžić i kordinatora za organizaciju društvenih mreža Amnela Gavranovića.

Tačke FORUMA:

  1. Upoznavanje
  2. Svrha FORUMA
  3. Donošenje odluka – uvod u internet aktivnosti Facebook stranica i grupa
  4. Anketa – PRINT forma
  5. Aktivno sudjelovanje prisutnih
  6. Nagrada

FORUM je jedan novi model funkcionisanja lokane zajednice, podržan UNDP-om kao najuspješniji sistem za donošenje odluka uključujući aktivne sudionike. Aktivni sudionicu su svi stanovnici Mjesnih zajednica.

Svaki stanovnik MZ je važan član, nije prioritetna struka obrazovanje ili status u društvu, važno je da svaki stanovnik ima jednaku vrijednost ukoliko je aktivan član u donošenju odluka i naravno da razmišlja.

Napravili smo rješenja da nema opravdanja:

Facebook stranica „MZ Odmut“ možete pratiti stanja i dešavanja bitna za našu zajednicu i grad.

Facebook grupa „FORUM MZ Odmut“ možete aktivno sudjelovati u internet anketi.

Ovo je način fukncionisanja iz toplog doma za ljude koji ne mogu da se odazovu javnim okupljanjima, mogu da naprave par klikova, ostave komentar, pošalju poruku sa idejom.

Sastanku su prisustvovale volonterke, direktorica Farmasija Fatima Mašić, Šabanović Indira kreatorica radnih rukotvorina, Safija Vučenović koja se bavi promovisanjem sevdaha,pjesme i Bosanske tradicije. Ovim putem im se zahvaljujemo za njihovo učešće i stavljanje svojih znanja, vještina i pomoći na raspolaganje.

MZ Odmut Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno