Info

FOTO: Održan radni sastanak Udruženja privatnih predškolskih ustanova ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Održan radni sastanak Udruženja privatnih predškolskih ustanova ZDK – Dana, 30.03.2019.godine u Zenici održan je prvi radni sastanak Udruženja privatnih predškolskih ustanova Zeničko-dobojskog kantona, kojem su prisustvovali i predstavnici Vijeća roditelja Privatnih predškolskih ustanova.

Tema sastanka bila je upoznavanje predstavnika roditelja sa ciljevima i strategijom Udruženja.

Naime, na nivou Zeničko-dobojskog kantona u mjesecu martu 2019.godine, počelo je sa radom Udruženje privatnih predškolskih ustanova koje ima za cilj da , u saradnji sa lokalnom zajednicom, poboljša i unaprijedi uvjete rada u privatnim predškolskin ustanovama, sa posebnim akcentom na prilagođavanje pravnog okvira novonastalim društvenim potrebama, kao svojevrsni vid uspostavljanja zrave platforme koja će polučiti najbolji interes djeteta kao konačni cilj.

Ovo je, ujedno, bila i prilika da se  roditelji upoznaju sa problemima i izazovima sa kojima se suočavaju privatne predškolske ustanove, a podrška roditelja je u svakom slučaju pokazatelj da je pravac u kojem je prvi korak napravilo ovo udruženje ujedno i ispravan put.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno