Nogomet

FOTO: Održan Prvi Fortuna Kup za predpionire i pionire na Kamberovića polju u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Održan Prvi Fortuna Kup za predpionire i pionire na Kamberovića polju u Zenici – Proteklog vikenda odigran je Prvi FORTUNA KUP na terenima Kamberovica polja u Zenici, a učešće su uzele ekipe ČELIKA, ŽEPČA, SPORTINO MAGLAJ, MARSONIJA SLAVONSKI.BROD i domaćina FORTUNE iz Zenice. Učestvovalo je oko 170 mladih igrača, saopštavaju iz NK Fortuna Zenica.

Utakmice su igrane u kategorijama pionira i predpionira i velikom terenu (11:11) što je izuzetna rijetkost na našim prostorima.

Plasman ekipa u kategoriji predpionira:

1. NK ŽEPČE
2.NK ČELIK
3.OFK SPORTINO MAGLAJ
4.NK FORTUNA ZENICA

U kategoriji pionira plasman je sljedeći:

1.NK MARSONIJA SLAVONSKI BROD
2.NK ŽEPČE
3.NK ČELIK
4.NK FORTUNA

Utakmice su igrane na „B“ terenu na Kamberovića polju, teren sa vještačkom podlogom, po kišovitom vremenu. Iz NK Fortuna, domaćina i organizatora ovog turnira ističu:

-Veliko hvala našim prijateljima koji vode ove klubove, što su se odazvali na naš turnir, trenerima koji su bili uz svoje igrače i veliki broj roditelja i navijača i koji su došli po kišovitom vremenu da podrže naše učesnike. Veliko hvala ide nasim velikim sportskim prijateljima Huki, Paši, Edisu…

Posebna zahvalnost ide velikom prijatelju našeg kluba, kod kojeg smo i mi igrali svoj prvi turnir, Igoru Džakoviću iz Slavonskog Broda, te je svojim dolaskom pokazao kolika je to ljudina, naravno i roditeljima, koji su došli sa svojom djecom. Nadamo se da ste se ugodno osjećali u našem gradu.

A kako da prođe nesto u našem klubu, a da tu nema velike pomoći naših najvjernijih navijača i navijačica, koji su i ovaj put dokazali da su uz naš klub 300%  i bez vaše pomoći ovi bi bilo izuzetno teško. HVALA VAM.

Hvala na pomoći svim našim prijateljima, koji su pomogli na bilo koji način. Velike zasluge idu i trenerima, koji su cijelo vrijeme turnira bili svima na raspolagnju. Vidimo se i dogodine, nadam se po ljepšem vremenu – kažu iz NK Fortuna Zenica.

E.Imamović

Foto NK Fortuna



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno