Ostali sportovi

FOTO: Održan judo turnir “Kup Zenice 2022”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Održan judo turnir “Kup Zenice 2022”- Dana 02.07.2022. u Zenici je održan judo turnir pod nazivom “Kup Zenice 2022”.

Na ovom turniru je bilo oko 70 učesnika, a takmičari su došli iz tri kluba a to su Judo klub “Kakanj” iz Kaknja, Judo klub “Mahnjača” iz Žepča i Judo klub “Čelik” iz Zenice.

Takmičenje je održano u prostoru koji koristi Judo klub “Čelik” Zenica, a to je sklonište ispod Penzionerskog doma u naselju Babina rijeka.

Takmičenje se odvijalo na tri tatamija (borilišta), dva su bila ispred sale na kojem su nastupali najmlađi takmičari i jedan tatami u sali na kojem su nastupali stariji uzrasti.

Roditelji i gosti su imali priliku da gledaju male judoke u njihovom najboljem izdanju.

Turnir je prošao u fer i korektnim borbama, a cilj je prije svega bilo druženje i razvijanje sportskog duha svih učesnika.

Ovom prilikom se zahvaljujemo BH Telekomu i Gradu Zenica na pomoći, bez koje ne bismo bili u mogućnosti organizovati ovakvu manifestaciju.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno