Zabava

FOTO: Održan izbor za FOTOMODELA BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Održan izbor za FOTOMODELA BiH – Zenica je imala tu čast da bude domaćin finalnom izboru za FOTOMODELA BOSNE I HERCEGOVINE. Mnogobrojnoj publici i žiriju predstavilo se dvadeset i sedam prekrasnih djevojaka,  uz spektakularne performanse te stajlinge koje je pripremila direkcija sa sponzorima projekta.Pored djevojaka cijeli event je krasio i bogat zabavni program prepun plesa, muzike i mode.Do sada neviđena scenografija produkcija i svjetlosni efekti dio su ovog show-a koji je imao za cilj odabrati najbolje komercijalne fotomodele u Bosni i Hercegovini.

Za stajling djevojaka zaduženi su brend No1, Salon vjenčanica Dalia te oficijalni energetski napitak izbora Eisberg.

Na samim pripremama u Zenici djevojke su uradile fotografije za svoje book-ove sa fotografima Elmanom Omićem te Selverom Konjićem. Direkcija FOTOMODELA BIH se pobrinula da djevojke uživaju, te je sve proteklo u najboljem redu u odličnoj atmosferi i sa mnogo zabave i druženja.

Za make up djevojaka bio je  zadužen  FARMASI BIH, a za frizure pobrinuo se tim Frizerskog salona TOUCH Zenica. Djevojaka je su se okupile u prekrasnom novootvorenom hotelu Carpe Diem gdje ce upiriličen i photoshooting.

Šest najboljih djevojaka Bosne i Hercegovine osvojile su bogate nagrade, a tri prvoplasirane putuju u Veneciju što je obezbjedila turistička agencija Global travel Zenica.

Pripreme i boravak djevojaka u Zenici  protekle su u najboljem redu.

Na samom kraju odlukom žirija , publike i direkcije prograšeno je 16. djevojaka koje su se plasirale u veliko super finale te postale dijelom tima Fashion M-a,  a nakon toga proglašene su i najbolje.

Odlukom fanova projekta IZBORA ZA FOTOMODEL BIH na društvenoj mreži FACEBOOK najboljom je proglašena Anesa Škiljan iz Jajca , lentom Top model Fashion M –a Bosne i Hercegovine okitila se Aida Imamović iz Zenice, Fotomodel medija  BiH je Melisa Šišić iz Zenice , druga pratilja je Šejla Sarajlić iz Zenice, prva pratilja Fotomodela Bosne i Hercegovine je Inda Rajkić iz Visokog dok je pobjedu i lentu najboljeg FOTOMODELA BOSNE I HERCEGOVINE osvojila Lara Botić iz Viteza.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno