Ostali sportovi

FOTO: Održan drugi Memorijalni turnir u kik-boksu “Husein Selimović-Musa” – Ensar Kožo pobjednik u borbi večeri

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U gradskoj Areni „Husejin Smajlović“ Zenica, sinoć, 13.8.2022.godine, održan je drugi Memorijalni turnir u kik-boksu “Husein Selimović-Musa”. Organizator je bio Klub borilačkih vještina (KBV) Isak-Ze, a za kvalitetnu organizaciju ove manifestacije pobrinula se organizacija “No limit“  Dževada Poturka iz Sarajeva.

Nakon šest uvodnih mečeva, u borbi večeri u K1 disciplini, nastupio je Zeničanin Ensar Kožo, član Kluba borilačkih vještina Isak-Ze. Njegov protivnik u kategoriji – 86 kg bio je seniorski prvak Srbije, Stefan Đuričić.

-Sinoć je naš šampion, Ensar Kožo, u glavnoj borbi večeri zasluženo pobjedio na No limit 15 | memorijalnom turniru Musa Selimović. Pored njegove borbe bilo je još šest odličnih mečeva. Hvala svima koji su na bilo koji način podržali turnir. Mi nikad nećemo zaboraviti ljude poput Muse koji su mnogo dali za ovu lijepu BiH. To je naša obaveza -, objavljeno je na stranici Dževad Poturak.

-Meni je drago da je i „No limit„ dio lijepe sportske priče u Zenici, zajedno sa ovim sjajnim momcima iz Isaka, kao što su Mersed Mulić, Mirza Pjanić, a naravno i naši šamiponi -, izjavio je Dževad “BH Machine” Poturak.

E.Imamović

Foto sa stranice Dževad Poturak



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno