Ostali sportovi

FOTO: Održan 3. Internacionalni turnir u ritmičkoj gimnastici “SRCE ČELIKA”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Klub ritmičke gimnastike “Čelik” Zenica proteklog vikenda je bio domaćin 3. Internacionalnog turnira u ritmičkoj gimnastici “SRCE ČELIKA” na kojem smo uspjeli okupiti preko 400 gimnastičarki.

Cilj turnira je bio odati počast strasti i posvećenosti vrijednih djevojaka koje su uložile bezbroj sati u usavršavanje svojih vještina. Naziv “SRCE ČELIKA” simbolizuje sportske uspone i padove, trijumfe i poraze, te posvećenost i trud koji gimnastičarke ulažu u svoje treninge. Turnir je bio proslava ritmičke gimnastike, koja odaje priznanje čeličnom srcu koje svaka ritmičarka posjeduje.

Na svečanoj ceremoniji otvaranja turnira nastupale su sve članice našeg Kluba, a predsjednica Kluba Aida Keso je uručila zahvalnice Generalnom Direktoru kompanije NATRON Hayat Maglaj – gosp. Egilmez i predstavniku kompanije Dunav osiguranja – gosp. Mandiću, za nesebičnu finansijsku podršku pri organizaciji 3. Internacionalnog turnira u ritmičkoj gimnastici “SRCE ČELIKA”.

Sretni smo što smo uspjeli okupiti preko 400 takmičarki u Gradskoj areni “Husejin Smajlović” u Zenici, ali i ponosni što su sve takmičarke otišle sa osmijehom na licu i divnim sportskim uspomenama koje će ih uvijek podsjećati na našu Zenicu.
Zahvaljujemo se i našim trenericama, kao i svim divnim roditeljima koji su učestvovali u organizaciji našeg SRCA ČELIKA.

Čestitamo svim takmičarkama, trenerima i sudijama, te se nadamo da se vidimo i sljedeće godine u ZENICI!

KRG ČELIK ZENICA
Foto: KRG Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno