Ostali sportovi

FOTO: Odlični rezultati Taekwondo Akademije Jale na “Zenica open 2017”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Odlični rezultati Taekwondo Akademije Jale na “Zenica open 2017” – Jučer je Taekwondo Akademija Jale nastupila na drugom međunarodnom turniru “Zenica open 2017”. Akademija je nastupila sa 21 takmičarom i osvojila 20 medalja. 13 takmičara je nastupilo u disciplini kick i osvojeno je 12 medalja i to : 4 zlatne, 4 srebrene, 4 bronzane.

Čestitke našim najmlađima koji su bili odlični u disciplini kick. U disciplini borbe nastupilo je 8 takmičara koji su osvojili isto toliko medalja: 2 zlatne,2 srebrene,4 bronzane i time napravili jos jedan odličan rezultat. Čestitke takmičarima, roditeljima i trenerima, te čestitke organizatorima na dobroj organizaciji turnira.

U disciplini kickosvojili smo 1. ekipno mjesto. Slijedeća naša dva takmičenja su 04.11.2017 godine u Bijeljini i Mostaru.

Strucni tim Akademije

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno