Ljudi

FOTO: Obilježeno tri godine od smrti Aldina Hamzića-Kikija

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
FOTO: Obilježeno tri godine od smrti Aldina Hamzića-Kikija – Dana 10.11.2019. godine obilježena je trogodišnjica od kako nas je napustio naš komšija, prijatelj, drug, jaran Aldin Hamzić – Kiki. Obilježavanje ovog dana je imalo svoj slijed. Planinari su na svoj način dali doprinos prelaskom staze nazvana “Stazom Kikijevog osmijeha”.
Na ovom putu prelaskom maršrute oko nemilskih obronaka doprinos su dali i izviđači OI “Safet Ribić” dočekom sa na svom domu gdje je napravljen predah uz čaj i kafu. Planinari su nakon toga posjetili mezar našeg Kikija i nastavili put u prostorije nemilskog kluba NK “Nemila” gdje su dočekani od strane organizatora iz kluba.
Prije dolaska planinara i izviđača, na stadionu je odigrana utakmica između “Kikijevih prijatelja” i veterana NK Čelik. Utakmica i druženje je prošlo bez prekršaja, drugarski i prijateljski. Put sa planinarima su prešli i Kikijeva supruga Amela sa svoje dvije kćerke.
Tri godine za redom se obilježava ovaj dan. Aldin je bio član svih ovih udruženja gdje je uvijek davao svoj nesebičan diprinos uz osmijeh i od srca. Svi koji su ga poznavali, znaju kakav je bio čovjek i insan. Dragi naš Aldine, da ti Alah podari Dženet a u našim srcima ćeš živjeti dok smo i mi živi. El Fatiha…

Preuzeto sa: Građani Nemile + foto sa Građani Nemile



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno