Zenica

FOTO: Obilježen Dan ZDK u OŠ Miroslav Krleža

FOTO: Obilježen Dan ZDK u OŠ Miroslav Krleža – Obilježavanjem Dana Zeničko-dobojskog kantona započeo je prvi nastavni dan u OŠ Miroslav Krleža. Prigodnim programom, uz prisustvo velikog broja gostiju, među kojima su bili i ministar Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Mensur Sinanović i predsjedavajući Skupštine Zeničko-dobojskog kantona Jasmin Duvnjak, u ovoj školi po drugi put je obilježen Dan Zeničko-dobojskog kantona. Obilježavanje ovog dana predstavlja datum pisanja Povelje Kulina-bana upućene Dubrovčanima. Datum poput ovog prilika je da se pokažu i stvari kojima se ova škola ponosi.

Tako smo prisustvovali bogatom kulturno-umjetničkom programu kojim su đaci pokazali svoj talenat u pjevanju, plesu, glumi, a mnoge tačke programa bile su posvećene domovini. Uručene su i posebne zahvalnice poslovnim saradnicima koji su protekle školske godine uložili oko 50 hiljada KM u rekonstrukciju školskih prostorija kako bi se stvorio što bolji ambijent za mnoge talente ove škole.

Ovo je dan kojim se obilježava i početak nove školske godine pa je posebno posvećen najmlađima koji su prvi put sjeli u školske klupe i zakoračili u veliki školski svijet. Nadamo se da će im početak u školi biti početak nečeg novog i lijepog što će ispuniti njihovo djetinjstvo.

Svim đacima, roditeljima i nastavnicima želimo sretan početak i puno sreće u novoj školskoj godini.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem