Biznis

Foto: Novosti sa zeničkih bazena

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zenicablog objavljuje današnju foto galeriju sa zeničkih bazena. S obzirom da su neki mediji neozbiljno i neprofesionalno, u nekoliko navrata, pompezno najavljivali otvaranje bazena za proteklu sedmicu, pa onda za sutra, obavještavamo vas da pravovremene i tačne informacije možete dobijati na našem portalu, koji je medijski partner Javnog preduzeća za sportske terene, uokviru kojih su i bazeni. Dakle, bazeni će biti otvoreni do kraja sljedeće sedmice, i to “Danom otvorenih vrata”, o čemu ćemo vas obavjestiti na vrijeme. 

– Nismo htjeli parcijalno otvaranje bazena, a krenuli smo u rekonsrukciju mokrih čvorova na ulazu, kao i onih koji su bliže Paviljonu. Također, radimo na uređnju podloga, “krpljenju” staza. Što se tiče ponude, ona će ovog ljeta biti znatno bogatija, najavljuje za Zenicablog direktor JP Feđa Jovanović. 

Kako saznajemo, cijene ulaza biće od 1 do 4 KM, a uprava je uvela, na zahtjev posjetilaca, poludnevne ulaznice (koje vrijede od 15h). Uvedeno je i iznajmljivanje ležaljki, po cijeni 2 KM, dok će za dvije iznajmljene ležaljke korisnici imati na raspolaganju i suncobran i stolić, gratis. Značajno će biti obogaćena gastronomska i ponuda pića, te popratni zabavni i muzički sadržaji, a novitet je i radno vrijeme “od deset do deset”, odnosno od 10 do 22h. Kako smo i najavili, pratite novosti na Jednom mjestu za sve informacije, i ubuduće – na Zenicablogu. 

Više na

Posted by Zenicablog on 5. Juni 2015



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno