Biznis

Foto: novo u Zenici-prvi objekat luksuzne kozmetike AMAMA

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: novo-prvi objekat luksuzne kozmetike AMAMA –  Novi BH brand luksuzne kozmetike, AMAMA, sinoć je svečano otvorio prvi  maloprodajni objekat i prvi shop ovakve vrste u Zenici koji se nalazi u ulici Školska 10, Metalurg City Centar (pored slastičarne Mimoza).

Bogat asortiman proizvoda obuhvata liniju prirodne kozmetike za njegu kože i liniju mirisnih sprejeva za tijelo. Asortiman je prilagođen svim generacijama, ženama i muškarcima.

Prvi AMAMA shop urađen je po novom i unikatnom konceptu maloprodajnog objekta prema čijem uzoru će se u budućnosti  graditi svi novi prostori AMAMA shop-ova.

U sklopu novootvorenog maloprodajnog objekta pored asortimana za njegu kože, otvoren je i wedding kutak koji će za vas stvoriti i kreirati nezaboravne uspomene svojim profesionalnim pristupom radu, nevjerovatno urađenim fotografijama i video zapisima.

U uvodnom dijelu prisutne su pozdravili, uz zvuke violine, predstavnici branda AMAMA. Predstavili su svoje proizvode i usluge te nakon toga prepustili posjetioce čarima ovog kutka. Također, svi koji su na dan otvorenja posjetili AMAMA shop ostvarili su i popust na kupovinu, ali i uz simboličan poklon dobili i bon koji omogućava dodatni popust prilikom sljedeće kupovine.

Kako je to izgledalo sinoć, pogledajte u fotogaleriji.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno