Zenica

FOTO: Noviteti u Ekranu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Noviteti u Ekranu – Zadovoljstvo nam je predstaviti novi proizvod, kolače iz vlastite proizvodnje. Kroz edukaciju, istraživanje, predanost i ljubav prema slasticama izradili smo za vas 18 vrsta kolača i torti. Kolači se svakodnevno izrađuju u našoj kuhinji, kako bi uvijek bili svježi, a rade se od provjerenih, kvalitetnih sastojaka i vrhunskih talijanskih krema.

Naši sugrađani kolače i torte iz naše ponude mogu kupiti i za ponijeti za momente odmora i uživanja ili za posebne prilike, a moguća je i kućna dostava, kako mono porcija, tako i cijelih torti.

Ukoliko još niste, sada je pravo vrijeme da nas posjetite i probate nove kolače iz Ekrana.

Zadovoljan gost je naš prioritet, i  uvijek se trudimo svojim gostima ponuditi  veliki izbor gastro ponude. Ukusna jela, ugodan ambijent, zabava za sve generacije su ono što karakteriše Ekran kao mjesto gdje će cijela porodica pronaći nešto za sebe.

Vaš Ekran Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno