Ostali sportovi

FOTO: Novi uspjesi KK Internacional

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Novi uspjesi KK Internacional- U Gradskoj dvorani „Husein Smajlović“  Zenica 19. i 20.02.2022.godine održano je 16. Federalno prvenstvo u karateu za kadete, juniore, U21 i seniore, sa 633 učesnika iz 76 klubova. Karate klub „Internacional“ Zenica uzeo je aktivno učešće na pomenutom događaju.

Selver Keleštura u kategoriji kate veterani postao prvak F BiH za 2022. godinu, dok je Semina Keleštura u kategoriji kate U21 postala je viceprvakinja F BiH. Ostali takmičari kluba ostali su bez medalje i pred njima je da u narednom periodu otklone uočene greške, te se bolje pripreme za sljedeća takmičenja.

U karate klubu „Internacional“ Zenica zadovoljni su postignutim rezultatom i već su sve snage okrenute pripremama za naredni period pred kojim klub očekuje  kolo Lige ZDK u Žepču sljedeći vikend, te turniri u Tuzli i na Ilidži.

Uprava kluba čestita trenerima i takmičarima na postignutom rezultatu.

Idemo dalje …

Vaš „Internacional Team“



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno