Ostali sportovi

FOTO: Novi uspjesi Karate kluba Internacional

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U subotu 28. maja 2022.godine u Zavidovićima je održano Drugo kolo Kantonalne  lige ZDK u karateu u odličnoj organizaciji Karate kluba MERSAD KURTALIĆ.

Na takmičenju je uzelo učešće 11 klubova s teritorije Zeničko-dobojskog kantona sa  286 takmičara! Takmičarska ekipa Karate kluba INTERNACIONAL iz Zenice nastupila je sa 34 takmičara u discipinama kate i borbe u svim uzrasnim kategorijama! I na ovom takmičenju karatisti INTERNACIONALA  demonstrirali su visok nivo znanja i vještina što potvrđuju postignuti rezultati!

Tako je ovaj Klub osvojio 13 zlatnih medalja,te četri srebrne i deset bronzanih medalja! Na osnovu ovih rezultata Klubu je dodijeljen veliki pehar za NAJUSPJEŠNIJI KLUB, a naš takmičar Anis Karić proglašen je najuspješnijim takmičarom sa pet osvojenih zlatnih medalja u disciplinama kate i borbe!

U narednom periodu takmičari INTERNACIONALA nastupit će na Balkanskom prvenstvu za djecu u Beogradu koje će biti održano od 03.-05.juna 2022.godine,te domaćim turnirima prema Programu takmičenja Karate saveza Federacije BiH.

Uprava kluba čestita trenerima i takmičarima na postignutom rezultatu.

Idemo dalje…

Vaš „Internacional Team“



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno