Rekreacija

FOTO: Novi uspjeh Plesne akademije Victory

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
U našu lijepu Zenicu opet je stiglo 37 rasplesanih i borbenih medalja, kao i 5 grupnih zlatnih pehara.
Plesna Akademija VICTORY je po ko zna koji put osvjetlila obraz naše grada Zenice,pokazala da je sve moguće, koliko god to izgledalo teško.
 27.februara održan je 7. SARAJEVO DANCE FESTIVAL, u teškim, ograničenim i neobičnim okolnostima VICTORY Akademija je spremila 50 takmičara.
“Bilo je veoma teško.,. gledati svu tu djecu, suditi im,  davati podršku, osmjeh ispod maski, djeliti bodove dok su svi u isto vrijeme i srećni i tužni. Nismo imali podršku, publiku ali ipak smo plesali i uživali. Čestitam organizatorima na snalaženju prilagodjavanju situaciji i ujedno na pridržavanju mjera.
Zahvaljujem se na pozivu da sjednem na sudijsku stolicu nakon teške godine iza svih nas. Mnogo sam ponosna na naš TIM, našu djecu, naše roditelje i sponzore. Zahvaljujem se svima iz srca jer su bili uz nas, kazala nam je trenerica Jasenka Bitić-Ramić.
Iz Akademije Victory u Sarajevo na takmičenje otišlo je 50 takmičara, grupe djece od 4 – 20 godina.
37 osvojenih medalja:
– 33 prva mjesta
– 4 druga
5 ponosnih grupa i prvih pozicija iz kategorija :
Produkcija
Hip hop velika formacija
Hip hop D2 (djeca 2)
Street dance show -mini kids
Mtv dance -juniori
“Jedina želja za svu našu djecu jeste da dobiju podršku Grada koju do sada nikada nisu dobile, a zaslužile su veoma dosta podrške. Djeca koja nikada nisu pauzirale u toku pandemiije, čak i onda kad je bilo najteže, radili smo online treninge. Nadamo se da će i ples dobiti jednu pozitivnu stranu priće u ovome gradu, da će i naše talente neko podržati jer do sada smo naš grad predstavljali uvijek na najbolji mogući naćin.
Nemojte zaboraviti da ih volite, jer one vole vas. Misle na vas u svakom trenu, sa strahom idu na takmičenja, nastupe, snimanja i razna gostovanja. Sa strahom da vas ne bi obrukale. Nemojte ih zaboravljati, dodala je trenerica Plesne Akademije Victory.
NO HATE JUST DANCE


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno