Zabava

FOTO: Noć magije i mode – modna revija Fashion magic night

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Noć magije i mode – modna revija Fashion magic night – U prepunoj bašti Collegijum Cafea u VF Centru u Zenici održana je završna modna revija Fashion akademije BiH.

Manekeni su se predstavili u dva izlaska u kolekcijama za dnevni izlazak, kao i u kolekcijama za svečane prilike. Pored revije program su ukrasile i plesne numere hip hop grupe ISKRE Zenica.

Mali i veliki manekeni ovom prilkom su predstavili i kolekciju svečanih frizura.

Agencija FASHION Zenica planira novi ciklus popularnog projekta Fashion akademija već od 1. februara 2017. godine. Na reviji su prisustvovale i uspješne polaznice starije skupine Fashion akademije BiH, Sara Dervišević i Nadina Variz, koje su nakon uspješno završene obuke kroz program Fashion akademije BiH, postale članice profesionalnog tima agencije FASHION Zenica.

Gošća revije bila je i Mija Nikolić, Miss Kids Zenice. Generalni pokrovitelj modne revije je VF Centar Zenica, dok je za organizaciju bio zadužen tim agencije Fashion.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno