fbpx
Nogomet

FOTO: NK Čelik opet bez kvoruma za Skupštinu, nova šansa subota uvečer

FOTO: NK Čelik opet bez kvoruma za Skupštinu, nova šansa subota uvečer – Večeras je u prostorijama NK Čelik trebala biti održana 3. sjednica Skupštine kluba iz Zenice. Kao i ranije, ovo tijelo ponovo je bilo bez kvoruma. U prostorijama kluba s Bilinog polja bilo je prisutno 25 od 37 delegata, tako da sjednica nije mogla biti održana.

Iako je najavljivano da će na sjednicu doći novi gradonačelnik Fuad Kasumović, on se nije pojavio zbog obaveza, ali je zato poslao svog prvog saradnika Armina Mujkića. Prema Statutu kluba nova sjednica Skupštine zakazuje se naredni dan, tako da će novi pokušaj biti održan sutra (subota) ponovo na stadionu Bilino polje u 18 sati.

Na Dnevnom redu naći će se nekoliko tačaka, od usvajanja zapisnika s prethodne sjednice, do izbora radnih tijela Skupštine kluba, pa do izvještaja o radu u 2016. godini, a za to će biti zaduženi v.d. direktor kluba Adnan Nuhagić i ispred Nadzornog odbora Edin Skejić.

Večeras se na stadionu pojavio i Čelikov kapiten Emir Jusić, koji je pozvan da dođe na Skupštinu, budući da je veoma teška situacija u klubu. Hranarine i stanarine već kasne, a upitan je i karantin za utakmicu protiv Širokog Brijega. Sve u svemu delegati kluba s Bilinog polja još jednom su pokazali svoju neodgovornost i koliko ih je briga za ponos svih Zeničana. Budući da je sutra prvi dan vikenda, nije isključeno da Skupština ponovo bude bez kvoruma. D. Kurbegović/SportSport.ba

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem