Nogomet

FOTO: NK Čelik- održana prozivka prvog tima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: NK Čelik- održana prozivka prvog tima- Danas je na stadionu Bilino polje održana prozivka I tima NK Čelik Zenica koju je izvršio trener Skočibušić Pavle.

Prozivci su se odazvali sljedeći igrači: Gabrijel Popović, Harun Šabić, Dženan Smajić, Aidin Mahmutović, Besim Kolić, Selmir Kovač, Edin Durmiš, Amar Muslić, Amar Šišić, Sani Salijević, Harun Ibraković, Muhamed Kadrić i Maid Horić.

Iz opravdanih razloga na prozivci nisu bili: Nurković Adis, Haris Šehić, Sulejman Salkić, Faruk Piljug, Smriko Samid, Duraković Anes i Salčinović Fenan, ali svakako će biti na raspolaganju treneru Skočibušiću.

Nova imena u ekipi su: Selim Žuna, Eldar Sivac, Sanjin Subotić, Hanan Kaknjo i Dedić Deni.

Prvoj ekipi priključila su se i četiri juniora i to: Durmo Adi, Džaferović Imran, Arnautović Davud i Mašić Adnan.

“Pred nama su novi izazovi koje ne gledamo kao prepreku već kao još veću motivaciju da svi zajedno vratimo klub na mjesto koje mu pripada, a to je vrh bh nogometa.” istakao je na samom početku Predsjednik Upravnog odbora, Denis Mušović.

Skočibušić se obratio prisutnim igračima i predočio plan priprema pred početak sezone, a prvi trening će biti održan već sutra.

Rukovodstvo kluba u pregovorima je sa još dvojicom igrača koji će sasvim sigurno biti pojačanje ekipi.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno