Politika

FOTO: Nezir Pivić ponovo izabran za predsjednika Gradskog odbora SDA Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Večeras je održana Izborna Skupština Općinskog odbora Stranke demokratske akcije Zenica na kojoj je 127 delegata biralo novog predsjednika, osam potpredsjednika, te Izvršni odbor.

Delegati izborne skupštine povjerili su Neziru Piviću, kao jedinom kandidatu, da nastavi voditi SDA Zenica i naredne četiri godine.

Po završetku izbora zahvalio se delegatima na podršci rekavši da će “kao predsjednik stranačkog ogranka i premijer Zeničko-dobojskog kantona nastaviti raditi i djelovati na način da svojim praksama, svojim primjerom, radom, odgovornim pristupom i etičnošću pokaže da nam je interes države i građana na prvom mjestu i da se bori za unapređenje standarda života, očuvanje sigurnosti i stabilnosti u kantonu i državi.”

“Vlada koju predvodim upravo to i radi. U tom smijeru vodimo i našu Stranku demokratske akcije. Moramo pokazati akciju, entuzijazam, energiju, zajedništvo i slogu jer je, u okolnostima u kakvim jesmo, to jedini recept za uspjeh. Od mjesnih do općinskih odbora – svi se moramo više angažovati i raditi kako bi našem društvu bilo mnogo bolje. To je naša dužnost i naša odgovornost”, rekao je Pivić.

Na današnjoj sjednici izabrani su potpredsjednici SDA Zenica kao i članovi Izvršnog odbora GO SDA Zenica.

Foto: E.Mehić/klix.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno