Nesreće

FOTO: Nesreća na M17 između Žepča i Nemile, obustava saobraćaja uzrok dugih kolona

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zbog saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala tri vozila, saobraćaj je potpuno obustavljen na M17 između Žepča i Zenice, saopćeno je to iz IC BIHAMK-a.

Nesreća se dogodila u mjestu Golubinja, na magistralnom putu Nemila-Žepče.

Formirane su kilometarske kolone iz oba pravca.

Usljed saobraćajne nezgode, koja se oko 8.20 sati dogodila na magistralnom putu M-17, u mjestu Golubinja kod Žepča, došlo je i do potpune obustave saobraćaja na tom dijelu puta, potvrdio je portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Samir Valentić.

– U saobraćajnoj nezgodi sudjelovalo je jedno teretno i dva putnička automobila, a tri su osobe zadobile povrede i prevezene su vozilom Hitne pomoći u Dom zdravlja Žepče.

Za sada nemamo informaciju o njihovom stepenu – kazao Valentić.

11.30 – Nakon završenog uviđaja saobraćajne nezgode, ponovo je u funkciji dionica magistralnog puta Nemila-Žepče, u mjestu Golubinja. S obzirom na to da su se u oba smjera formirale duge kolone vozila, mole se vozači da do potpune normalizacije saobraćaja imaju još malo strpljenja, saopćeno je iz BIHAMK-a.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno