Zabava

FOTO: Nastup KUD-a Željezare na CWF 2017.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Nastup KUD-a Željezare na CWF 2017. – Članovi KUD-a Željezara Zenica su u prepunom Kabareu Bosanskog Narodnog Pozorišta održali nastup ženskog hora. O tome smo ranije objavili članak na OVOM LINKU. Ipak, donosimo informaciju, koju smo dobili od prijatelja iz KUD-a Željezare.

Horom je dirigovala Aldina Aganović, a nastupila je folklorna sekcija u koreografiji Arina Kadrića, uz pratnju Naila Kačara harmonika i Semira Dajića – gitara. Izvođena su djela horske muzike i izabrane folklorne igre.

Program je upotpunjen  premijernim nastupom Monike Hrgić prof. Solo pjevanja i Davora Hrgića  prof. Gitare iz Sarajeva sa nekoliko kompozicija. Nekoliko slika će vam dočarati divnu atmosferu i oduševljenje prisutne publike prezentiranim programom.  Zahvalni članovi KUD Željezara Zenica.

Foto i tekst Faik Čičak



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno