Naše

Foto: Naša posla – ostavili iskopane kanale preko lokalne ceste za Radinoviće

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: Naša posla – ostavili iskopane kanale preko lokalne ceste za Radinoviće – Još uvijek neidentifikovani “izvođači radova” završili su prvu, otkopnu fazu radova na putu  od Borova kod Arnauta do iza Puhovca, u pravcu Radinovića i Slivna.

Kolega novinar-urednik RTVZE Sinan Gluhić ustupio nam je fotografije koje je načinio u petak uvečer, a na svom FB profilu je prokomentirao “izvođače” i “radove” sljedećim riječima:

– Krajnje bezobrazno, bahato, neodgovorno i drsko je ostaviti ovakve iskopine na putu.  Zabrinjavajuće i vrlo opasno je kako izvođač radova na ovoj cesti se igra sa vozačima i njihovom imovinom- automobilima. Ovo je i poziv inspekciji i drugim nadležnim subjektima u gradskoj upravi Zenice i vlastima ZDK da odmah izađu na teren i hitno djeluju, shodno ovlastima i  zakonima…. napisao je novinar-urednik RTVZE Sinan Gluhić.

Upozorenje svima koji se kreću tim putem, jer nema ni jedne oznake na putu da su radovi u toku, a vikend je, pa se ne može očekivati ni brza reakcija, poručuje kolega.

Prema komentarima sa društvenih mreža, “udarni kanali” su u međuvremenu asfaltirani, ali za sada nemamo foto potvrdu ovih navoda. 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno