Zenica

FOTO: Najmlađi Zeničani na trgu uživali u druženju sa Djeda Mrazom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zenički mališani danas su na centralnom trgu dočekali Djeda Mraza s kojim su se fotografisali, a dobili su i prigodne novogodišnje poklone.

Najmlađi Zeničani otvorili su novogodišnji program posljednjeg dana Zenica Adventure festivala koji će se završiti večeras dočekom Nove godine i koncertom za sve prisutne na centralnom trgu.

Ipak, dobra atmosfera nije izostala ni danas tačno u podne kada je na scenu izašao animator i najavio veoma uzbudljiv i zabavan program za najmlađe posjetioce.

Osim plesa i pjesmica, svi prisutni su imali priliku saznati koliko Djeda Mraz ima pomoćnika, zbog čega ima veliki stomak, koliko doručaka ima te koji obroci i poslastice su mu najslađe.

Nakon programa upriličeno je fotografisanje i podjela paketića, a program za starije građane Zenice počinje večeras u 20 sati kada će sve prisutne zabavljati Amel Čurić i Jelena Čurić te Divanhana.

Autor: E.Mehić/klix.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno