Ostali sportovi

Foto-najava: Amel Tuka u petak sa najboljim atletičarima svijeta u Briselu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto-najava: Amel Tuka u petak sa najboljim atletičarima svijeta u Briselu – Miting u italijanskom Roveretu, o kojem je Zenicablog pisao još u srijedu uvečer, “izbrusio” je formu našeg olimpijca, koji je prvi put ove sezone trčao ispod minut i 45 ekundi.

Idealan trenutak da se Amel pojavi u završnoj trci Dijamantske lige, najprestižnijeg svjetskog skupa atletičara. Kako je za Zenicablog potvrdio naš šampion, u trci na 800 metara u Briselu, na posljednjoj stanici Dijamantske lige, pojaviti će se i naš Amel Tuka.

brisel-dijamant

U odnosu na oficijelnu startnu listu, koju donosimo u nastavku, Amel je popravio rezultat sezone za skoro pola sekunde. Utrka u Briselu (Belgija) je na rasporedu u petak u 21.45 sati, a do trke pogledajte i foto galeriju koju sa posjetiocima Zenicabloga je podijelio naš šampion.

– Nadam se da ću rezultatom u Briselu obradovati sve Bosance i Hercegovce, rekao je za Zenicablog Amel.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno